9. heinäkuuta 2013

Summer basic teeppari, vol. 2

Muutama päivä sitten julkaisin täällä blogissa ompelemani Summer Basic teeppari, joka ei ollut jostain syystä mieluinen. Pakko oli kokeilla toisella kankaalla samaa ohjetta (OB 2/2013).

Ja oikein pistin haastetta kehiin tässä versiossa edelliseen: halusin nimittäin käyttää edellisten projektien kankaanloppuja tähän paitaan. Yhdistin Lillestoff Butterfly Woman luomutrikoota, Trikoo kangas tähdet harmaata ja Trikoo kangas pilkut harmaata.

Eli ensin ompelin eri kankaat yhteen ihan normaalisti langansuuntaisesti (harmaa pilkut kaistale olisi saanut olla kapeampi, tuli aika massiivinen tuosta kohdasta, mutta toisaalta tähti on nyt aika kiva, näyttää ihan ranglan hihalta). Sen  jälkeen leikkasin paidan osat niin, että etukappaleelle tuli yhdistetyt kaistaleet ja takakappale on yhteinäinen osa.  Tähänkin tein alaresorin. Olisiko se pitänyt jättää pois, on aika pitkä tämä malli minulle?

Ihan kiva oli kokeilla yhdistää eri kankaita samaan vaatteeseen, mutta kyllä tämä kaava/malli on nyt jätettävä, ei ole minun makuuni ollenkaan. Tai sitten muokattava REILUSTI.
Ja vielä yksi poseeraus.
Hymyn häive sentään karehtii (melkein) huulilla eli jatketaan muina miehinä seuraavia projekteja kohti.

4 kommenttia:

 1. Malli näyttää edelleen tosi kivalta! Tykkään! Ja hienot kangasyhdistelmät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elina palautteesta. Kaipa sitä on itsekin kivojen kommenttien vuoksi alkanut tästä tykkäämään. Pituutta taidan kuitenkin jossain vaiheessa pikkuisen lyhentää tai ottaa tuon alakaitaleen kokonaan pois. Saas nähdä...

   Poista
 2. Tosi ihanan mallinen tuo kaava, mistäs sen saisi :) Ja kankaat on myös ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Minnariitta, kaava on Ottobre lehdestä numerosta 2/2013. Jos et löydä sitä esim. kirjastosta, voi lehteä todennäköisesti tilata myös Ottobren nettikaupastakin.

   Poista