14. heinäkuuta 2013

Oriental Tunic

MISSÄ MUN FLOW ON?!

Nyt on kateissa se kuuluisa ompeluflow. Ei etene ompelut, ei. Tai tökkii pahemman kerran. Tämä malli on kopioitu monet kesät nähneestä tunikasta, jonka ihan varta vasten leikkasin osiin, jotta saan täysin samanlaisen. Mitähän siinä sitten tapahtui, kun rinnan alla oleva empire-leikkaus siirtyi noin ylös ja on nyt rinnan päällä. Alkuperäisessä tunikassa leikkaus on reilusti rinnan alla.

No, ajattelinpa sitten, että haittaako tuo mitään, tämähän voi ollakin Aasialaistyylinen Oriental Tunika, kun leikkaus on selvästikin kimono-tyyppinen. Silti tuntuu flown olevan kateissa...


Ihanasti sopii yhteen joustava college (turkoosi) sekä trikoo. Venyvyyden erot eivät haittaa yhtään tässä vaikka sitä pelkäsin. Nyt vain kaavaa muokkaamaan sen verran, että seuraavalla kerralla saadaan oikeaan kohtaan etukappaleen leikkaus. Muuten malli on ihan yhtä mukava kuin alkuperäisessäkin tunikassa.
Jännä homma, miten kankaita yhdistelemällä saa mukavia muunnoksia aikaan. Idea tunikan kuoseihin lähti siitä, että turkoosia joustocollaria ei ollut minulla kuin tuollainen vajaa takakappaleen kokoinen pala (+nipin napin V-kaula-aukkoon). En halunnut tähän ensimmäiseen kaavan kokeiluversioon käyttää mitään uutta kangasta. Trikoo on nähty toukokuussa ompelemassani mekossa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti