30. toukokuuta 2013

MEKKO PÄIVÄSSÄ -VIIKKO - torstain sammakkoaiheinen tunikamekko

Voikohan tätä nyt edes mekoksi kutsua, sen verran lyhyt tuli!



Kaapistani löytyi tällä kertaa 1-väristä single trikoota värissä nro 20 mariini. Siitä lähti idea tähän yllättävän sporttisenkin näköiseen mekkoseen.

Kuin tilauksesta tähän singletrikooseen sopivaa kuosikangasta sain varastoon muutamaa päivää aiemmin: Trikoo kangas sammakot, väri ruoho.

KAAVAMUUTOKSET: vain lyhyempi helma, koska sammakkokangasta oli vain 80cm niin ei tullut pidempi. Myös hihoista piti tehdä kaksiosaiset, mutta tuohan itse asiassa näyttää siltä kuin ne olisivat pitäneet ollakin tuollaiset. Kivan näköinen tästä tuli vaikka epäilinkin leikkuuvaiheessa, että millainenhan tästäkin nyt tulee.



Ja ehkä kukaan ei kaukaa näe, että kyseessä on kuosi, jossa on ISOJA SAMMAKOITA :)



2 kommenttia:

  1. Superhienoa tuo sammakkokangas! Ja ihanaa, ettei ole ihan pikkupiperrystä. Silti kaukaa näyttää vaan yleiskuosilta, ettei heti huuda lastenvaatetta kovaan ääneen. Voi ei, kaverini on mahdoton sammakkofani... Pakko hankkia.

    VastaaPoista
  2. Hyvä Piia, kiitos tästä kommentista! Itsekin vähän epäilin millaista tämä tulee olemaan, mutta rauhoittaa mukavasti tuo 1-värinen single myös. Hauska tästä tuli ja innostaa tämä kokeilu tekemään enemmänkin näitä yhdistelyjä rohkeasti!

    VastaaPoista