12. joulukuuta 2013

Joustocollegehousut hoikalle - OB Strech and Relax


Toiseksi nuorimman pojan synttärit ovat ovella, äiti valmistautuu kerrankin etukäteen eikä edellisenä iltana. Hyvä äiti!

Paketista tulee löytymään kuvassa olevat joustocollarihousut.

Kuvassa oleva paita on tehty kesällä mummolassa trikoosta, siitä voi lukea lisää täältä. Hauskasti sopii yhteen nämä ihan erilaiset kankaat/värit.

Tällä samalla kaavalla tein pojalleni punaiset joustocollegehousut kesällä ilman taskuja. Niistä voi lukea lisää täältä. Niiden housujen valmistumisen jälkeen pojalla on ollut toive saada toiset samanlaiset housut. Vaikka housut ovat tosi nopeat tehdä, vasta nyt saan sellaiset aikaiseksi.


KANKAAT:
joustocollari, petrooli
taskun kangas:
Lillestoff luomutrikoo, Jack & Frogfriends

KAAVA:
Ottobre 1/2013 nro 37 Strech and relax
koko 128cm
kaava on sama kuin nro 26 Chillax, mutta vain isommassa koossa

muutokset kaavaan:
4cm pituutta lisää

Muita huomioita:
* Sivusaumat on tikattu peitetikkikoneella.
* Tasku on hieman omituisen muotoinen, suurenna.
* Taskuun saa kivaa ilmettä kuosikankaalla ja saa käytettyä vanhoja tilkkuja hyödyksi.

Käyttäjä on 9-vuotias ja tämä koko sopii hänelle kuin nappi silmään. Yläosan koko tällä pitkäkätisellä pojalla on vähintään koko 146cm. Onneksi näin itse tekemällä saa tällaiselle "eripari" koolle sopivat vaatteet.

Tässä kuvassa tulee paremmin esille taskupussin tikkaus sekä housun malli, joka on kyllä erittäin hyvä hoikalle lapselle.

Joustocollariin ei tule polvipusseja vaan se pitää kuosinsa todella hyvin.


PS. Nyt on kyllä tunnustettava, että tämän kuvaussession jälkeen housut eivät palautuneet ompelupöydälle vaan ovat jo kahteen kertaan pesty ja täydessä käytössä. Näinpä onkin sitten mietittävä jotain muuta synttärilahjapakettiin. Mukavahan se on, että äidin ompelemat vaatteet ovat niin mieluisia etteivät sinne lahjapakettiin malttaneet jäädä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti