1. lokakuuta 2013

Ottobre Ruler t-paita tytölle

Onko sinulla koskaan ompelutöitä kesken niin, että vaate on leikattu jo ajat sitten, mutta muut "mukavammat" tai kiinnostavammat työt ovat menneet edelle? Näin kävi minulla tämän työn kohdalla. Eli ihan perus t-paita tytölle tuli jo ajat sitten leikatuksi, mutta vasta nyt valmiiksi.


KAAVA: OB 4/2013 nro 33 Ruler koko 158cm
(sama kaava kuin nro 12 Fall Basic, mutta isommassa koossa)

KANKAAT: 
- Kuosillinen kangas on oman tuotannon unipusseista jäänyttä "leikkuujätettä", ihanan pehmeää ja laskeutuvaa viskoositrikoota.
- 1-värinen sininen on joku ikivanha RESORI, joka on pumpulinpehmeää. Ajattelisin että vuodelta 1999 on tämä resori ollut marinoitumassa kaapissa. Jo oli aika ottaa käyttöön :).


Näin sitä voi hieman paksumpaa resoriakin käyttää ohuen viskoositrikoon kanssa yhdessä eikä haittaa ollenkaan. Hihansuut saivat aavistuksen lisää pituutta, kun vielä tuollaiset pienet siirut trikoota oli leikkuujätteessä. Nyt tämä kukkakangas on sitten täysin loppu. Oli kiva saada siitä vielä tytölle paita sekä aiemmin tänä vuonna postattu t-paita myös itselle. Ihanan silkkinen viskoositrikoo :)

2 kommenttia:

  1. Kuka uskaltaa väittää ettei noin kävisi? Mulla saattaa marinoitua jossain kaksi vuotta sitten leikattu lapsen villakangastakki ...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepä se! Mutta tuo taisi olla jo omakin ennätys, että vuodelta 1999 on resoria käyttämättä. Ei sentään ollut elastisuus kankaasta virttynyt vuosien varrella. Muistan tuon vuosiluvun siksi niin hyvin, kun on vanhemman tyttären syntymävuosi ja tuolloin minulla oli ns. sininen kausi menossa.

      Poista